Valkosipuliritarit - vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja ja basilikaa
Sormin syötävää juhliin: mehevät valkosipuliritarit maistuvat sellaisinaan tai vuohenjuustolla päällystettyinä.
Ainekset
- 1 esipaistettu patonki
- 2 munaa
- tilkka vettä tai maitoa
- 2-3 murskattua valkosipulinkynttä
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
- oliiviöljyä
päälle:
- 200 g vuohenjuustoa
- 10 kirsikkatomaattia
- 20 basilikanlehteä
Lisäksi:
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munat, vesi tai maito ja murskatut valkosipulinkynnet keskenään. Mausta seos maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
Kasta patonkiviipaleet munaseokseen. Viipaleet saavat kostua läpeensä. Kuumenna öljy paistinpannussa ja nosta leipäviipaleet pannuun. Paista molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
Nosta leivät tarjolle. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. Kiinnitä juustoviipaleet, tomaatinpuolikkaat ja basilikanlehdet leipiin cocktailtikulla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous