Valkosuklaa-mansikkahyytelö
Oletko valkosuklaan ystävä? Silloin tämä jälkkäri on juuri sinulle nappi valinta!
Ainekset
- 200 g valkosuklaata
- 4 dl kookosmaitoa
- 1/2 dl sokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 2 rkl perunajauhoja
- 1 rkl vaniljasokeria
Mansikkahyytelö:
- 1/2 l mansikoita
- 4 dl vettä
- 1 1/2 dl hyytelösokeria
Valmistusohje
Valkosuklaa-mansikkahyytelö on näyttävä jälkiruoka.
1. Pane paloiteltu suklaa, kookosmaito, sokeri, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu sekä perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin. Kuumenna koko ajan huolellisesti hämmentäen kiehumispisteeseen. Ota kattila levyltä pois, kun kiisseli on pulpahtanut pari kertaa.
2. Mausta kiisseli vaniljasokerilla. Jaa laseihin ja anna jäähtyä.
3. Puhdista ja paloittele mansikat. Levitä ne kiisselin päälle.
4. Kuumenna vesi. Lisää hyytelösokeri ja kiehauta seos. Anna jäähtyä jonkin aikaa ja lusikoi liemi mansikoiden päälle. Pidä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.
Kommentit
Voiko osan kookosmaidosta korvata normaalilla maidolla?
Kommentit
Voiko osan kookosmaidosta korvata normaalilla maidolla?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous