Vanilja-ricottapannarit
Pulskat pikkupannarit tehdään ricottajuustosta ja maustetaan vaniljalla.
Ainekset
- 1 prk (250 g) ricottajuustoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 0.5 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
- 3 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- puolikas vaniljatanko
paistamiseen:
- voita
Valmistusohje
Sekoita kulhossa ricottajuusto ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Erottele kanamunista valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita toisessa kulhossa keltuaiset ja maito. Raaputa joukkoon halkaistun vaniljatangon siemenet.
Sekoita joukkoon juusto-jauhoseos. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto lopuksi taikinan joukkoon kevyesti nostellen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota puoli tuntia ennen paistamista.
Paista taikinasta pieniä pannareita ohukaispannulla. Taikinasta tulee noin 18 – 20 kpl pannukakkuja. Tarjoile hillon tai kermavaahdon kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous