Reseptit

Vaniljainen herukkamehu

Mehun keittäminen saattaa monen korvaan kuulostaa aikaavievältä hommalta. Ei pidä paikkaansa! Tämä vaniljainen herukkamehu syntyy kaiken kaikkiaan noin puolessa tunnissa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 200 g punaherukoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 vaniljatanko puolitettuna

Valmistusohje

 

Mittaa kaikki ainekset kattilaan, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja siivilöi mehu pulloon.

Säilytä jääkaapissa ja tarjoile viileänä. Mehu säilyy jääkaapissa hyvin puhtaaseen pulloon pullotettuna.

X