Varrasmuikut
Ainekset
- 400 g perattuja muikkuja
- 1/2 tl merisuolaa
- 2 avomaankurkkua
- 1/2 dl öljyä + voisulaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
Valmistusohje
Tarjoa vaihteeksi muikut somasti vartaissa paahdettuina.
1. Mausta kalat suolalla, anna maustua jonkin aikaa. Halkaise kurkut, kaavi pois siemenet. Paloittele kurkut.
2. Pujota kalat ja kurkkupalat kahteen vierekkäin asetettuun vartaaseen. Sivele sitruuna-voi-öljyllä. Paahda vartaat grillilevyllä tai -ritilällä välillä valellen.
Katso myös:
Muikkutortilla-annos: tillitortillat, polentamuikut, tillikreemi ja pikkelöity sipuli, Ruoka.fi
Kermainen savumuikkukeitto, Ruoka.fi
Kaupunkilainen muikkukukko, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous