Vesimelonikiisseli
Jasmiininkukilla ja vesimeloninsiemeniä jäljittelevillä suklaahippusilla koristeltua melonikiisseliä tarjotaan Palermon seudulla kesäkuussa vietettävien Pyhän Rosalian juhlapäivien aikana.
Ainekset
- 1 vesimeloni
- 1 kanelitanko
- 1 sitruunan mehu
- noin 1/2 dl sokeria
- 6 tasaista rkl perunajauhoja/
- 1 l mehua
Valmistusohje
1. Paloittele vesimeloni tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Soseuta hedelmäliha ja siivilöi mehu kulhoon. Mittaa mehun määrä ja kaada kattilaan. Lisää kanelitanko, sitruunamehu ja sen verran sokeria että saat miellyttävän makean liemen. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja nosta kattila pois levyltä.
2. Suurusta liemi veteen sekoitetuilla perunajauhoilla. Kuumenna kiisseliä hiljalleen sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle vähän sokeria. Koristele valmis kiisseli kermavaahdolla ja tummalla suklaalla.
Lisää jälkiruokia vesimelonista:
Hedelmäinen pallogrilli – Grillijuhlien pöydän koriste ja jälkiruoka
Kotiliesi.fi: Vesimeloni-kermahyytelö
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous