Vietnamilaiset kasvissämpylät
Täytetty sämpylä on loistava välipala. Vietnamilaiseen tyyliin valmistettuna se saa täytteekseen rapeita kasviksia.
Ainekset
- 2 täysjyväsämpylää
- 1 porkkana
- pala retikkaa
- 10 cm:n pala kurkkua
- 1 kevätsipuli
- 2 tl riisiviinietikkaa
- 1 rkl limettimehua
- ituja
- korianteria
- 2 rkl tavallista majoneesia tai cashewmajoneesia
- chilikastiketta
Valmistusohje
Vietnamilainen rapeilla kasviksilla täytetty bánh mi -sämpylä on loistava treenipäivän välipala.
Leikkaa porkkana, retikka, kurkku ja kevätsipulit suikaleiksi. Mausta suikaleet riisiviinietikalla ja limettimehulla ja majoneesi chilikastikkeella. Halkaise sämpylät ja täytä kasviksilla. Lisää majoneesikastiketta. Kääri leivät paperiin.
Katso myös:
Kotiliesi: Aasialaiset hot dogit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous