Vihreä kasviskeitto
Täydennä kasviskeittoateria parilla ruisleipäviipaleella, niin tuplaat magnesiumin saantisi.
Ainekset
Vihreä kasviskeitto
- 2 sellerinvartta
- 1 purjon valkoinen osa
- 2 jauhoista perunaa
- 1 pieni parsakaali
- 1 l kasvislientä
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 dl) maustamatonta jogurttia
Pesto
- 50 g lehti-tai mustakaalia
- 10 basilikanlehteä
- 1 valkosipulinkynsi
- 20 g ruskeita manteleita
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Vihreä kasviskeitto valmistuu näin:
1. Viipaloi sellerinvarret ja purjo. Kuori ja paloittele perunat. Paloittele parsakaali. Keitä kasvikset pehmeiksi kasvisliemessä, soseuta keitto ja mausta suolalla sekä pippurilla.
2. Jauha lehtikaali, basilika, valkosipulinkynsi ja mantelit hienoksi tehosekoittimessa. Lisää öljy ja sitruunamehu, pyöräytä ainekset pestoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoa vihreä kasviskeitto kuumana jogurtin, peston ja ruisleivän kanssa.
Lisää raikkaita kasviskeittoja:
Kylmä parsakaalikeitto ja kuminajogurtti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous