Vihreä kasvispasta
Tämä helppo kasvispasta on valmista vartissa.
Ainekset
- 250 g täysjyväpastaa
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1-2 kynttä valkosipulia
- ½ ruukkua basilikaa
- 100 g pinjansiemeniä (tai cashewpähkinöitä)
- 200 g vihreitä papuja (pitkiä, pakaste käy)
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl vastarouhittua pippuria
- 250 g keltaisia kirsikkatomaatteja
- 150 g rucolaa
Valmistusohje
1. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna, silppua basilika, rouhi siemenet ja pätki pavut.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, ja lisää kasvisliemikuutiot keitinveteen. Höyrytä pavut juuri ja juuri kypsiksi.
3. Kaada pastasta vesi pois, lisää valkosipuli, basilika, siemenet, pavut, öljy, suola ja pippuri ja nostele kahdella haarukalla sekaisin.
4. Asettele tarjolle rucolanlehtien ja halkaistujen tomaattien kanssa.
Vinkki: Vaihtele kasviksia ja lisää tomaattikastiketta.
1740 kj (410 kcal) / annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous