Wasabisilakat
Wasabisilakat tarjoillaan kylmänä ruisleivät tai perunoiden kera.
Ainekset
Wasabisilakat
- 500 g silakkafileitä
- ½ sitruunan mehu
- 1 tl suolaa
- rouhittua valkopippuria
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 nippu hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
- 1-2 rkl wasabitahnaa
Valmistusohje
Wasabisilakat valmistuvat näin helposti:
- Levitä silakkafileet alustalle nahkapuoli alaspäin.
- Mausta fileet sitruunamehulla, suolalla ja maun mukaan valkopippurilla.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnetut yrtit ja wasabitahna.
- Levitä seos silakkafileiden päälle.
- Kääri wasabisilakka -fileet rullalle ja pane rullat pieneen uunivuokaan.
- Kypsennä silakat 175 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia. Tarjoa wasabisilakat lämpiminä tai kylminä perunoiden tai ruisleivän kanssa.
Saatat pitää myös harissasilakoista, balsamicosilakoista tai inkivääri-korianterisilakoista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään marinoidut silakat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous