Reseptit

Wiurilan lempeä maissikeitto

Wiurilan lempeä maissikeitto valmistuu tuoreista maissinjyvistä.

Teksti:
Inga Aaltonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g tuoreita maissinjyviä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • rypsiöljyä
  • 5 dl kasvislientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • ruohittua valkopippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

Kuullota maissinjyvät ja valkosipuli öljytilkassa. Lisää kasviliemi.

Keitä hiljalleen noin puoli tuntia. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Lisää kerma ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, valkopippurilla ja hienoksi hakatulla persiljalla.
Ohje: Wiurilan kartano

X