Yrtti-rucolasalaatti
Yrtit, salaatti, pavut ja pähkinät. Siinä ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan yrtti-rucolasalaattiin tarvittavat raaka-aineet.
Ainekset
- 50 g rucolasalaattia
- 1 ruukku tammenlehväsalaattia
- 1 ruukku basilikaa
- nippu tuoretta minttua
- 200 g vihreitä papuja
- 1 limetin mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 5 rkl paahdettuja rouhittuja cashewpähkinöitä
Valmistusohje
Raikas ja yksinkertainen salaatti syntyy erilaisista yrteistä ja salaateista, pavuista ja pähkinöistä.
1. Huuhtele ja linkoa salaatit huolella. Revi salaatit ja yrtit tarjoiluvadille. Kiehauta papuja muutama minuutti, valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä.
2. Sekoita limetin mehusta, oliiviöljystä ja mausteista kastike. Halkaise paksuimmat pavut pituussuunnassa ja nosta salaattien joukkoon. Valuta päälle kastike ja kääntele maut kevyesti sekaisin.
3. Koristele paahdetuilla ja rouhituilla cashewpähkinöillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous