Anni Hautalan superhelppo uunifeta vie kielen mennessään – tätä herkkua pitää maistaa itse
Tästä puhutaan nyt: uunifetasta! Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti ja helposti. Katso superhelppo resepti.
Tästä puhutaan nyt: uunifetasta! Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti ja helposti. Katso superhelppo resepti.
Tästä puhutaan nyt: uunifetasta! Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti ja helposti. Katso superhelppo resepti.
Uunifeta on nyt kaikkien huulilla somessa. Oletko sinä jo kokeillut paistaa uunissa fetaa? Tämä trendiherkku kuuluu myös radiojuontaja Anni Hautalan ehdottomiin suosikkiruokiin. ”Tämä ruoka sopii alkupalaksi tai pääruoaksi, jos syöt sen yksin”, Anni kirjoittaa Annin ruokakirja 2 -reseptikirjassaan.
1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Jos fetapala on paksu, leikkaa se puoliksi. Pilko parsat kolmen sentin pituisiksi paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
2. Lorauta öljyä uunivuoan pohjalle (tai kääri feta folioon) ja laita feta vuokaan. Ympäröi feta parsoilla ja kirsikkatomaateilla. Lorauta öljyä ja ripottele oreganoa päälle.
3. Anna olla uunissa, kunnes feta ruskistuu. Purista päälle tuoretta sitruunaa.
Katso myös: Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä – näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa
Lähde: Annin ruokakirja 2
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous