Tässä kuvassa Meghan ei tainnut olla vielä keksinyt hittipastareseptiään.
Ruoka

Tältä Meghan Marklen kesäkurpitsabolognese näyttää oikeasti – katso kuvat suomalaisversioista!

Elokuussa maailmaa on villinnyt herttuatar Meghanin tajunnanräjäyttäväksi kehuttu kesäkurpitsabolognese. Myös monet suomalaiset ovat innostuneet kokeilemaan reseptiä. Katso, miltä heidän versionsa näyttävät.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Crown Media United States

Elokuussa maailmaa on villinnyt yksi resepti ylitse muiden: Meghan Marklen tajunnanräjäyttävä kesäkurpitsabolognese.

Koska elokuu on parasta kesäkurpitsa-aikaa, on myös moni suomalainen nainen intoutunut testaamaan herttuattaren ylistettyä reseptiä.

Kesäkurpitsabolognesen jujuna on pitkä haudutusaika

Reseptin juju on, että kesäkurpitsaa kypsennetään hitaasti neljästä viiteen tuntia, kunnes se hajoaa herkulliseksi kastikkeeksi.

– Kastikkeesta tulee niin kermainen, että voisi luulla sen sisältävän runsaasti voita ja öljyä, mutta se on vain kesäkurpitsaa, vettä ja kasvislientä, Meghan sanoo Delishin haastattelussa.

Sosiaalisessa mediassa on päivitelty pitkää haudutusaikaa. Onko kesäkurpitsabolognesen maku todella odotteluajan arvoinen?

Todella vaarallista sunnuntaita ollaan tänään vietetty täällä Leppämäessä. Hellalla on meinaan hautunut lähes koko päivän Meghan Marklen kesäkurpitsabolognese , jonka on uhattu olevan niin hyvää että tajunta räjähtää.😲 En sitä sitten paljoa uskaltanut maistellakkaan hautumisen ohessa. Varovaisesti kannen raosta sekautin aika-ajoin ja ihan vain varovaisesti maistoin lopussa onko suolat ja pippurit kohillaan. Vähän pelotti, että onko tämä nyt viimeinen ateria, kun Beiben kanssa pöytään istuttiin. 😨 No ei räjähtänyt pää eikä tajunta, mutta oli ihan hyvää! Vaikkei meiltä löytynytkään muuta pastaa kuin tummaa sarvimakaroonia! 😂 #meghanmarkle #kesäkurpitsabolognese #tajunnanräjäyttävääruokaa #voiapua #vaarallistaelämää #elämäärajalla #kesäkurpitsa #zuccini #kesäkurpitsatalkoot #satokausikalenteri #satokaudenruokaa #sesonkiherkku #hyvääoli #teentoistekkin #paskatruokakuvat

A post shared by Marketta Suomi/Finland (@rakkauttajamaanantimia) on

Kastikkeen ulkonäkö epäilyttää

Instagramissa reseptiä kokeilleet suomalaiset naiset kuvailevat kuninkaallisen pastan makua ”ihan hyväksi”. Huomioita kerää myös soossin ulkonäkö, joka ei ole kaikkein esteettisin.

”Sitä verrattiin mm. siihen, mitä Harry Potterin taikasauvaan tarttui hänen taistellessaan peikon kanssa Tylypahkan vessassa”, kirjoittaa käyttäjä @mia_bra.

”Ei-niin-houkuttelevasta habituksestaan huolimatta resepti pääsee ehdottomasti jatkokäyttöön”, Mia kuitenkin kirjoittaa.

Katso Meghan Marklen tajunnanräjäyttävän kesäkurpitsabolognesen resepti täältä.

X