3 x vastustamaton herkku viinimarjoista
Elokuu on viinimarjojen eli herukoiden aikaa. Eriväriset herukat ovat kirpakkoja vitamiinipommeja, jotka sopivat mehujen ja hillojen lisäksi myös makeisiin herkkuihin. Poimi kolme makoisaa reseptiä.
Elokuu on viinimarjojen eli herukoiden aikaa. Eriväriset herukat ovat kirpakkoja vitamiinipommeja, jotka sopivat mehujen ja hillojen lisäksi myös makeisiin herkkuihin. Poimi kolme makoisaa reseptiä.
Elokuu on viinimarjojen eli herukoiden aikaa. Eriväriset herukat ovat kirpakkoja vitamiinipommeja, jotka sopivat mehujen ja hillojen lisäksi myös makeisiin herkkuihin. Poimi kolme makoisaa reseptiä.
Kokeile herukkajäätelöä, joka on herkku kevyemmästä päästä. Rahkasta ja rasvattomasta maidosta tehtävä jäätelö sisältää vain murto-osan kaupan kermajäätelöiden kalorimääristä. Sallittua herkkua vaikka arkenakin.
Kun kaipaat kahvipöytään eleganttia makuyhdistelmää, leivo mustaherukka-suklaamoussekakku. Täyteläinen kakku syntyy tummasta kakkupohjasta, kahvilla ja vaniljalla maustetusta suklaatäytteestä sekä tietenkin mustaherukoista.
Täysjyväspelttijauhoista ja kaurahiutaleista leivotaan herkulliset punaherukkakeksit. Keksit makeutetaan tavallisen sokerin sijaan fruktoosilla sekä omenasoseella. Jauhettu inkivääri antaa kekseille luonnetta.
Mustaherukka-jogurttivanukkaat
Vispipuuro punaisista marjoista
Mustaherukkapiirakka mustaherukkamoussella Kotiliesi.fi: Herukkainen pullavanukas
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous