cachapas eli venezuelalaiset maissipannukakut
Kokeile pannareita ihan uudella twistillä: Venezuelalaiset pikkupannarit tehdään maissista.
Mitä tänään ruoaksi?

Cachapat eli venezuelalaiset maissipannukakut maistuvat lounaalla ja brunssilla

Maissista valmistetut pannukakut ovat venezuelalaista katuruokaa parhaimmillaan.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Kira Åkerström-Kekkonen Kuvat: Kira Åkerström-Kekkonen
cachapas eli venezuelalaiset maissipannukakut

Venezuelassa yleensä katuruokana myytävät maissipannukakut, cachapat ovat superherkullista kesäsyötävää. Niillä hurmaat erityisesti aamiais- ja brunssipöydässä, mutta ne toimivat mainiosti myös lounasruokana. Maissinjyvistä ja maissijauhoista valmistetun, luontaisesti gluteenittoman taikinan voi tehdä etukäteen jääkaappiin odottamaan ja paistaa letuiksi juuri ennen ruokailua.

Maissipannukakut voi tarjota sitruunalla ja tuoreella mintulla maustetun paksun jogurttikastikkeen kanssa, mutta myös paistettu liha ja erilaiset juustot, kuten mozzarella toimivat lettujen kanssa mainiosti.

Lisää pannareita brunssille:

amerikkalaiset ricottapannukakut

Amerikkalaiset ricottapannukakut

vaahterasiirappi-banaanipannarit

Vaahterasiirappi-banaanipannarit

banaani-kvinoapannarit

Banaani-kvinoapannarit

Kotiliesi.fi: Mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

X