Mainos

GAEA-oliivikilpailun voitto ratkesi – parhaassa ehdotuksessa maistuu sinihomejuusto

Teksti: Anna.fi

GAEA ja Ruoka.fi haastoivat ruokabloggaajia miettimään uuutta makua GAEA-oliivielle. Saimme lähes 30 ehdotusta, joista pyysimme teitä äänestämään suosikkianne.  Katso miten kävi ja ketkä voittivat Välimeren herkkuja. 

GAEA-oliivikilpailun osallistujia, kuvat: bloggareiden ottamia

Ruoka.fi:n kävijöillä oli haastava tehtävä valita suosikkinsa huikeiden ehdotusten joukosta. Kaikki kisaan osallistuneet ehdotukset olivat paitsi herkullisia, myös erittäin laadukkaita. Uudet makuehdotukset oli kuvitettu houkuttelevilla kuvilla, jotka herauttivat veden kielelle.

Kolme ehdotusta palkitaan

Eniten ääniä keräsi Habanerokitchen-blogin makuehdotus Aura-juusto. Habanerokitchen-blogille lankesi kisan päävoitto, ravintolalahjakortti kahdelle omalla kotipaikkakunnallaan  (arvo n. 200 €) sekä ”GAEA-blogihaasteen voittaja” – badge.

Habanero Kitchen , GAEA-kilpailun voittaja
Kuva: Habanero kitchen

Toiseksi suurimman äänimäärän sai Kotona tehtyä -blogi, jonka makuehdotus oli hunaja, oliiviöljy ja mustapippuri. Kolmanneksi kiri Mustikkasuu-blogi oregano-valkosipuli -makuehdotuksellaan. Kummallekin bloggaajalle lähetetään upea Haugen-Gruppenin tuotepaketti (arvo noin 99 €).

GAEA-oliivikilpailu, Kuva: Kotona tehtyä -blogi
Kuva: Kotona tehtyä -blogi

GAEA-oliivikilpailu, Kuva: mustikkasuu leipoo -blogi
Kuva: Mustikkasuu leipoo -blogi

Katso tästä kaikki kilpailussa mukana olleet ehdotukset (äänestysaika on jo päättynyt). Lue myös mitä mieltä bloggaajat olivat testaamistaan oliiveista. Ja tutustu kisaan osallistuneiden bloggareiden herkullisiin oliivivinkkeihin!

Kiitos äänestäjille

Kiitos kaikille äänestäjille. Arvoimme kaikkien äänestäjien kesken kolme pakettia Välimeren herkkuja. Arpaonni suosi tällä kertaa: Sandia Helsingistä, Jukkaa Imatralta ja Marjoa Vantaalta.

GAEA ja Ruoka.fi onnittelevat kaikkia voittajia!

Mistä tunnistaa laadukkaan oliivin?

Pusseihin pakatut oliivit valmistetaan ja pakataan menetelmällä, jonka ansiosta oliivit säilyttävät ainutlaatuisen tuoreuden. Heti sadonkorjuun jälkeen oliivit marinoidaan ja pakataan uudelleen suljettaviin pusseihin lisäämättä niihin yhtään ylimääräistä nestettä.

Kansainvälisesti palkitut, mehukkaat GAEA oliiviit poimitaan aina käsin parhaista kreikkalaisista oliivipuista. Oliivit ovat auringon kypsyttämiä ja niitä ei ole  värjätty kemiallisesti tai lisätty arominvahventeita. Ne säilötään ilman lisä- ja säilöntäaineita – jopa sitruunahappo on korvattu sitruunamehulla luonnollisuuden takaamiseksi.

Laadukkaat oliivit tunnistaa kaupan hyllyllä juuri siitä, etteivät ne sisällä mitään ylimääräistä; siksi kreikkalaisen GAEAn huippulaadukkaat oliivit eivät sisällä keinotekoisia väri-, lisä-, säilöntäaineita tai aromivahventeita.

 

X