Grillatut quesadillat
Quesadillat valmistat kätevästi valmiista tortillapohjista. Täytteiden kanssa saat olla luova. Lihaa tai kasvista, valmis ateria ei varmasti ole pettymys!
Ainekset
Grillatut quesadillat
- 6 suurta tortillaa
- 150 g mozzarellaa viipaleina
- 2 tomaattia viipaleina
- 1/2 ruukkua tai kourallinen rucolaa
- oliivi- tai rypsiöljyä
Valmistusohje
Grillatut quesadillat valmistuvat helposti ja nopeasti valmiista tortilloista. Täytteitä voi vaihdella pulled porkista kasvistäytteisiin. Tässä reseptissä quesadillat saavat täytteekseen mozzarellaa, tomaattia ja rucolaa.
Quesadillat valmistetaan helposti näin:
- Pane tortillojen toiselle laidalle tasaiseksi kerrokseksi mozzarella- ja tomaattiviipaleita sekä rucolaa. Taita toinen puoli päälle.
- Voitele tortillat öljyllä ja grillaa pari minuuttia molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin raidoituksen ja juusto alkaa sulaa.
- Tarjoa quesadillat raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki: Kokeile täyttää grillatut quesadillat tomaatin ja mozzarellan lisäksi esimerkiksi chorizolla tai muulla vahvan makuisella makkaralla, pavuilla, avokadolla tai erilaisilla vihanneksilla. Pääasia on, että juustoa on välissä reilusti, sillä quesadilla-nimitys tulee espanjan kielen juustoa tarkoittavasta sanasta queso. Grillin sijaan quesadillat voi paahtaa näppärästi myös paistinpannulla.
Katso myös: Lämpimät persikka-pekonileivät ja Grillatut munakoisoleivät kotijuustolla
Katso myös Kotiliesi.fi: Rukiiset pizzaleivät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous