Rohkeasti uusia makuja vartaisiin
Vartaissa voit grillata nopeasti ja helposti melkein mitä vaan, joten kokeile rohkeasti uusia makuja: broileria New Yorkin, kalkkunaa Thaimaan ja possua Korean tyyliin. Kruunaa ateria herkullisilla mansikkavartailla.
Muista liottaa puiset vartaat ennen käyttöä ja tee lihapaloista saman kokoisia, jotta ne kypsyvät yhtä aikaa.
Paahdettu kukkakaali ja jogurttikastike maistuvat intialaisten lammasvartaiden kaverina.
Tarjoa vaihteeksi muikut ja makkaraperunat somasti vartaissa paahdettuina. Kuvassa oikella on Tsukune-pyöryköitä. Niissä maistuu japanilainen keittiö.
Grillaa possun-, broilerin- ja kalkkunanliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.
Kuvassa vasemmalla on makean mausteisia korealaisia possuvartaita, oikealla kalkkunavartaat thaityyliin. Sanomalehtipussien päällä on retkievääksikin sopivat New Yorkin broilerivartaat.
Herkullisen grilliaterian kruunaavat mansikka-vaahtokarkkivartaat.
Taina Salovaara
Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia
Lisää varrasreseptejä:
Kotiliesi.fi: uunipunajuuret ja makkaravartaat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous