Grillaus

Grillaus: Rohkeasti uusia makuja vartaisiin

Teksti: Anna.fi

Vartaissa voit grillata nopeasti ja helposti melkein mitä vaan, joten kokeile rohkeasti uusia makuja: broileria New Yorkin, kalkkunaa Thaimaan ja possua Korean tyyliin. Kruunaa ateria herkullisilla mansikkavartailla.

intialaiset lammasvartaat, paahdettu kukkakaali ja jogruttikastike

Muista liottaa puiset vartaat ennen käyttöä ja tee lihapaloista saman kokoisia, jotta ne kypsyvät yhtä aikaa.

Paahdettu kukkakaali ja jogurttikastike maistuvat intialaisten lammasvartaiden kaverina.

muikkuvartaat ja tsukunepyörykät

Tarjoa vaihteeksi muikut ja makkaraperunat somasti vartaissa paahdettuina. Kuvassa oikella on Tsukune-pyöryköitä. Niissä maistuu japanilainen keittiö.

korealaisia possuvartaita, kalkkunavartaat thaityyliin ja broilerivartaat

Grillaa possun-, broilerin- ja kalkkunanliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.

Kuvassa vasemmalla on makean mausteisia korealaisia possuvartaita, oikealla kalkkunavartaat thaityyliin. Sanomalehtipussien päällä on retkievääksikin sopivat New Yorkin broilerivartaat.

mansikka-vaahtokarkkivartaat

Herkullisen grilliaterian kruunaavat mansikka-vaahtokarkkivartaat.

Taina Salovaara

Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Lisää varrasreseptejä:

Kesän herkullisimmat vartaat

Yrttimarinoidut tofu-vartaat

Kotiliesi.fi: uunipunajuuret ja makkaravartaat
 

X