harissalohi ja israelilainen yrtticouscous
Mitä tänään ruoaksi?

Harissalohi ja israelilainen yrtticouscous – uusia makuja arkiruokaan

Pohjois-afrikkalainen harissatahna antaa potkua lohelle.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen
harissalohi ja israelilainen yrtticouscous

Arkinenkin uunilohi muuttuu hetkessä eksoottiseksi makuelämykseksi, kun lohen pintaan hieroo uusia mausteita ja makuja. Tulisen harissatahnan, jauhettujen korianterinsiementen ja sitruunan jännittävä liitto antaa lohelle säväyksen, joka kutkuttelee mukavasti makunystyröitä.

Lämpimän mausteinen harissalohi kaipaa seurakseen raikkaita makuja. Sitruunalla ja tuoreilla yrteillä höystetty israelilainen couscous-salaatti täydentää kalapäivän maukkaan aterian.

Lisää vahvoja makuja arkiruokaan:

Dukkapaneroitu_broileri

Dukkapaneroitu broileri ja mausteinen porkkanasalaatti

Mausteseos_ja_kasviscouscous

Ras el hanout -mausteseoksella maustettu kasviscouscous

 

cajun-mausteseos

Cajun-mausteseos

Kotiliesi.fi: Mausteiset kikherne-pinaattipyörykät

X