Helppo yhden astian ateria sopii hiihtolomalaiselle
Hiihtolomalla nautitaan ruokia, jotka ovat maukkaita ja helppotekoisia. Kun päivät kuluvat ulkoillessa, kannattaa koko ateria valmistaa kätevästi yhdessä astiassa. Valitse mieleisesi ateria tai kokeile kaikkia.
Teksti:
emmitoivonen
Kuvat:
Jorma Marstio, Jukka Pakarinen, Ari Heinonen/Otavamedia
Hiihtolomalla nautitaan ruokia, jotka ovat maukkaita ja helppotekoisia. Kun päivät kuluvat ulkoillessa, kannattaa koko ateria valmistaa kätevästi yhdessä astiassa. Valitse mieleisesi ateria tai kokeile kaikkia.
Broilerinkoivet ja kasvikset saavat muhia uunivuoassa yhdessä punaviinin ja yrttien kanssa. Mehevän aterian lisukkeeksi sopii yksinkertainen vihreä salaatti.
Lohesta, fenkolista ja kesäkurpitsasta syntyy terveellinen ateria, joka kypsyy yhdellä uunipellillä noin 20 minuutissa. Ruoka maustetaan sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella.
Kasvissyöjän uuniateriaksi sopii pinaatti-fetavuoka, johon voi hyödyntää jo hieman kuivahtaneen leivän. Täyteläinen ruoka tehdään pinaatista ja sienistä sekä maukkaista juustoista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous