Mainos

Herkulliset GAEAn tuoreet käsinpoimitut oliivit uudelleen suljettavissa pusseissa

Teksti: Anna.fi

GAEAn uutuusoliiveissa yhdistyvät täysin uudenlainen, ympäristöystävällinen pakkaustapa ja kreikkalaisen auringon kypsyttämät täyteläiset oliivit. Vaihtoehtoja on tarjolla kaksi: kevyesti merisuolalla ja extra virgin- oliiviöljyllä viimeistelty kalamata-oliivi sekä sitruunalla ja basilikalla marinoitu oliivilajitelma.

Gaea oliivit

Uusi ja innovatiivinen pakkaustapa

Pusseihin pakatut oliivit valmistetaan ja pakataan ainutlaatuisella menetelmällä, jonka ansiosta oliivit säilyttävät ainutlaatuisen tuoreuden. Heti sadonkorjuun jälkeen oliivit marinoidaan ja pakataan uudelleen suljettaviin pusseihin lisäämättä niihin yhtään ylimääräistä nestettä.

Gaea-oliivit pussissa

Kansainvälisesti palkitut, mehukkaat GAEA-oliiviit poimitaan aina käsin parhaista kreikkalaisista oliivipuista. Oliivit ovat auringon kypsyttämiä  ja niitä ei ole  värjätty kemiallisesti tai lisätty arominvahventeita. Ne säilötään ilman lisä- ja säilöntäaineita – jopa sitruunahappo on korvattu sitruunamehulla luonnollisuuden takaamiseksi.

GAEAn valikoimassa on kivellisiä ja kivettömiä oliiveja, luomuoliiveja sekä käsintäytettyjä oliiveja, joiden sisällä on tahnan sijasta kokonaisia paloja, esim. vihreän oliivin sisällä on kokonainen valkosipulinkynsi. Uusimpana tulokkaana GAEAn upeassa tuoteperheessä ovat nämä uudelleensuljettavat nesteettömät pussit.

Pussi on erittäin ympäristöystävällinen pakkaustapa verrattuna perinteiseen lasipurkkiin, sillä vettä ja raskasta pakkausmateriaalia ei kuljeteta halki Euroopan.

Kaikki GAEA:n oliivit ja oliiviöljyt ovat aina väri- ja säilöntäaineettomia.

Tuotetiedot

GAEA 150g Kivetön Kalamata oliivi

Ainesosat:
Kivettömiä Kalamata oliiveja, suolaa, Extra Virgin oliiviöljyä, viinietikkaa

GAEA 150g Sitruunalla ja basilikalla marinoitu oliivilajitelma

Ainesosat: Kivetön oliivilajitelma, suola, viinietikka, Extra Virgin oliiviöljy, basilika, pippuri, sitruunamehu

Saatavilla K-Citymarketeista, Stockmannilta, sekä hyvin varustelluista Prismoista, S-Marketeista sekä K-Supermarketeista.

Ympäristö

GAEAn arvomaailmaan kuuluu vahvasti luonnon kunnioittaminen. GAEA, äiti maa, symbolisoi hedelmällisyyttä ja maan hyvyyttä kreikkalaisen mytologian luomiskertomuksessa. Yritys tekeekin aktiivisesti työtä edistääkseen luonnon hyvinvointia.

Oliivien poiminta

My climate neutral -productGAEA oliiviöljyt ovat ensimmäisinä extra virgin oliiviöljyinä maailmassa saaneet hiilineutraalisertifikaatin. Sertifikaatti on myönnetty tuesta, jonka GAEA antaa sveitsiläiselle MyClimate-organisaatiolle ilmastonsuojelutyöhön. GAEA on myös sitoutunut asteittain vähentämään oliiviöljyn tuottamisesta syntyviä hiilidioksidipäästöjä.

GAEA on myös ensimmäinen yritys maailmassa, joka arvioi oliiviöljyjensä vesijalanjäljen ja liittyi Water Footprint -verkostoon.

GaeaGAEA yrityksenä

GAEA on vuonna 1995 perustettu kreikkalainen elintarvikealan yritys. GAEA valmistaa välimerellisen keittiön parhaita tuotteita, joiden laadusta ja kansainvälisestä menestyksestä yritys on saanut mm. European Business Awards -kilpailun RubanD’Honneur -tunnustuksen.

Tuoteperheeseen kuuluvat ekstra-neitsytoliiviöljyt, oliivit, tapenadet ja kreikkalaiset ateriakastikkeet. GAEA-oliiviöljyille on myönnetty myös EU:n tuotteiden alkuperästä todistavat SAN- ja SMM-merkinnät. Yritys toimii aktiivisesti luonnon hyvinvointia edistääkseen. GAEA hyvittää oliiviöljyjen ja oliivien tuotannosta syntyvät hiilidioksidipäästöt tukemalla sveitsiläisen ”myclimate” organisaation ilmastonsuojelutyötä. Valitsemalla GAEAn oliiviöljyn tai oliivit kuluttajan hiilijalanjälki ei kasva.

Kaikki GAEAn tuotteet ovat täysin luonnollisia, lisä- ja säilöntäaineettomia.

Kuvat: GAEA

X