Vinkit

Jäätelökesän 2015 makeat uutuudet!

Teksti: Anna.fi

Päivien lämmetessä alkaa tehdä mieli jäätelöä. Tänä kesänä jäätelöaltaasta löytyy makean tuhteja ja kepeän raikkaita makuja. Suklaata ja pähkinää, hedelmää ja karkkia. 

Suomen suosituin jäätelömaku on klassinen vanilja.

Katsaus kesän jäätelöuutuuksiin

Ben & Jerry’s

Ensin se oli tuttu amerikkalaisten paahtoleiviltä, sitten siitä tuli kaikkien hyvinvointitietoisten hitti. Nyt tämä trendikäs Amerikan klassikko, maapähkinävoi, on löytänyt tiensä jäätelöaltaaseen.  Ben & Jerry’s:in Utter peanut butter clutter- uutuusmaussa maapähkinävoi saa kaverikseen vaniljakermajäätelöä ja keksinpaloja. Muissa  Ben&Jerry’s- uutuuksissa maistuu kanelipulla ja suklaa.

Pingviini Nougatsydän

Jo aikaisemmilta kesiltä tuttujen Pingviini Sydäntuuttien uusin maku on Pingviini Nougatsydän. Tuutin kruunaa nougatkastike ja rapeat mantelikrokantit. Jäätelökioskeista uutuutena saa banaani-kinuski-irtojäätelöä. Pingviini juhlii 80-vuotis-synttäreitään tarjoamalla kaksi tuuttia kaupan päälle Pingviini mansikka-, suklaa-, kuningatar- ja lakritsi-tuuttien monipakkauksissa. Juhlapakkauksissa on keltainen lahjanauha.  

Classic

Classicin uusin puikko yhdistää suomalaisten suosikit: jäätelön, suklaan ja lakritsin. Puikossa on sekä suklaa- että lakritsikuorrute. Kuorrutteen sisällä on vanijakermajäätelöä. 

Fazer

Fazer Tutti Frutti- puikko on saanut inspiraatiota hedelmäisistä karkeista. Siinä on laktoositonta kermajäätelöä ja Tutti Frutti- hedelmäkarkkien makuista limonadijäätä.

Pirulo

Veikeän näköinen, vesimeloniviipaleen muotoinen Pirulo Watermelon- limonadijää on uusi tulokas maailmalta. Euroopassa suuren suosion saavuttaneet limonadijäät tulevat nyt myös Suomeen. Watermelonin lisäksi Pirulon  toinen uutuus on Pirulo Kaktus.

Mövenpick

Ylellisiä jäätelönautintoja kaipaaville Mövenpick tarjoaa kaksi uutta sesonkimakua. Madagascar Island Cocoa on suklaanystävän herkku. Bourbon Vanilla & Exotic Fruits –jäätelössä on vaniljakermajäätelöa, hedelmäsorbettia ja ananaspaloja. Jäätelökioskilla vieraileville Mövenpick tarjoaa Panna Cotta-jäätelöä.

Aino

Ainon uutuuksia ovat Lumo-jogurttikermajäätelöt ja Aino Taika- tuutit. Jogurttikermajäätelöissä makuina ovat mango ja metsämarjat. Tuuteissa maistuvat tutut suklaa, vanilja, vadelma ja karamelli. Jäätelökioskin asiakkaat saavat marjaista jogurttijäätelöä ja vanilijaista suklaata. 

Pirkka

Ciao! Italialainen jäätelö hakee vertaistaan ja myös italialaiset itse ovat ylpeitä jäätelöstään. Pirkka – sarja täydentyy neljällä herkullisella jäätelömaulla: vanilja, tiramisu, jogurtti ja pannacotta.  
Pirkalta on saatavilla myös maitosuklaalla kuorrutettu Choco Grande Toffee- puikko.    

 Lidl
 

Lidlin jäätelöuutuuksiin kuuluu keksijäätelö Neo. 
Monipakkauksissa myytävää jäätelöä on saatavana sekä vaniljan että suklaan makuisena.
Muita Lidlin uutuuksia ovat muun muassa cola- ja mansikkamehujäätä sekä vaniljajäätelöä sisältävät Eclipse- jäätelöt.

Koonnut: Lotta Pellas

Kuvat: Ensimmäinen kuva: Colourbox, muut kuvat: Valmistajat

X