
Jauheliharagulla kelpaa herkutella myös viikonloppuna

Arkena mutkat oijotaan usein suoriksi ja ruoka kannetaan pöytään alta puolen tunnin. Viikonloppuna onkin sitten aikaa hioa jauhelihasta viiden tähden herkkua ja todeta, että myös arkisista aineksista syntyy ruokaa, jota kelpaa tarjota vaikka viikonloppuvieraille.
Jauheliharagun salaisuus on kauden muhevat juurekset, loraus punaviiniä ja pitkä haudutusaika, joka tuo makuihin lisää syvyyttä ja nostaa arkisen kastikkeen uusiin ulottuvuuksiin. Jauheliharagu tarjotaan tietysti keitetyn pastan kera ja viimeistellään tuoreilla yrteillä sekä reilulla kourallisella raastettua parmesaanijuustoa.
Jauheliha ja juurekset hurmaavat kastikkeissa:



Kotiliesi.fi: Kiireettömän bolognese
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous