Juustofondue – sulaa hurmiota
Sulamispisteeseen kuumennettu juusto on niin hyvää, että ihan vain sen takia kannattaa kaivaa kaapista esiin pannut ja lastat. Fondue voi olla myös kastike ja raclette jälkiruoka.
Sulamispisteeseen kuumennettu juusto on niin hyvää, että ihan vain sen takia kannattaa kaivaa kaapista esiin pannut ja lastat. Fondue voi olla myös kastike ja raclette jälkiruoka.
Sulamispisteeseen kuumennettu juusto on niin hyvää, että ihan vain sen takia kannattaa kaivaa kaapista esiin pannut ja lastat. Fondue voi olla myös kastike ja raclette jälkiruoka.
Raclette-pannun äärellä ilta sujuu leppoisasti. Juuston seuraksi jokainen voi valita mieleisiään lisukkeita.
Raclettea voi muunnella jopa makeaksi herkuksi. Racletteen sopivia juustoja ovat muun muassa mozzarella, feta, leipäjuusto tai sinihomejuusto.
Fonduen kanssa maistuvat niin hedelmät, kinkku kuin leipäkuutiotkin.
Fonduen voi tarjota myös kastikkeen tavoin pienistä esilämmitetyistä kulhoista. Kastikkeet voi maustaa vasta pöydässä. Vuohenjuustofondue sopii hyvin punajuurisalaatin kanssa.
Juustofonduen seuralaiset:
◆ Maalaisleipäkuutiot tai paahdetut crostinit
◆ Isot kaprikset tai marinoidut oliivit
◆ Herkkusienet
◆ Ohuet savukinkkurullat
◆ Kasvispalat, esim. parsa- tai kukkakaali, retiisit, sellerinvarret
◆ Päärynä- ja omenaviipaleet
Katso myös:
Lämmin brie kaneliomenoiden kanssa, Ruoka.fi
Fonduen ääressä ruoka valmistuu seurustellen, Ruoka.fi
Fonde-ilta ystävien kesken, Kotiliesi.fi
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous