Juustokakku lasissa
Juustokakku lasissa valmistuu käden käänteessä. Vastustamaton maku syntyy yksinkertaisista aineksista.
Ainekset
Pohja:
- 8 kpl grahamkeksejä
- 1 tl aniksensiemeniä
Täyte:
- 200 g Philadelphia-tuorejuustoa
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1 dl tomusokeria
- 2 dl kuohukermaa
Lisäksi
- 200 g vadelmia
Valmistusohje
1. Valmista ensin pohja. Murustele keksit käsin kulhoon. Murskaa aniksensiemeniä morttelissa ja sekoita ne keksimurun joukkoon.
2. Notkista täytettä varten tuorejuusto kulhossa sitruunamehulla ja sekoita joukkoon sitruunankuori ja tomusokeri. Kääntele joukkoon vaahdotettu kerma.
3. Kokoa annokset. Jaa keksimuru lasien pohjalle ja lusikoi päälle täytettä. Viimeistele tuoreilla vadelmilla.
4. Tarjoile heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous