Mitä tänään ruoaksi?

Kanavartaat sataykastikkeessa on vastustamaton grilliherkku

Kanavartaat saavat seurakseen taivaallisen ihanan maapähkinävoista ja kookosmaidosta syntyvän sataykastikkeen.
2.7.2016 Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara

sataykastike ja kanavartaat

Lempeän tulinen ja pehmeän täyteläinen sataykastike on juuri sellainen kastike, jonka haluat kaapia lautaseltasi ja lusikoida tarjoilukulhon pohjalta viimeistä pisaraa myöten.

Taivaallinen sataykastike sopii täydellisesti grillissä tai uunissa paahtuneiden kanavartaiden kanssa, mutta se toimii hyvin myös kasvisten ja muiden lihojen kanssa tarjottavaksi.

Lisää kielen mukanaan vieviä herkkuja:

maapähkinäkastike

Maapähkinäkastike

grillatut wasabi-broilerivartaat

Grillatut wasabi-broilerivartaat

naudanlihavartaat ja maapähkinäkastike

Naudanlihavartaat ja maapähkinäkastike

Kotiliesi.fi: Yakitori-kanavartaat ja avokado-wasabidippi

Lue myös

Suosittelemme