hedelmä-marjacrumble
Mitä tänään ruoaksi?

Kesäinen hedelmä-marjacrumble on vastustamaton herkku

Kun viikonloppu vaatii käynnistyäkseen jotain helppoa, nopeaa ja makeaa, on kauden hedelmistä ja marjoista vaivatta syntyvä paistos vastaus herkkunälkään.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Teresa Välimäki Kuvat: Jukka Pakarinen
hedelmä-marjapaistos

Hedelmät ja marjat ovat nyt parhaimmillaan ja maistuvat makeilta jo ihan sellaisenaan. Uunissa paistettua ja rapealla manteli-kookoskuorrutteella höystettynä niistä syntyy vastustamaton kesäherkku. Sekaan sopivat niin mustikat, vadelmat kuin herukatkin sekä persikat, nektariinit ja aprikoositkin.

Kauhase uunituoreen hedelmä-marjacrumblen päälle vielä jäätelöä tai hunajalla makeutettua paksua jogurttia ja nauti.

Makeat marjaherkut syntyvät myös näillä ohjeilla:

vadelmamurupaistos

Vadelmamurupaistos

mustikkapaistos

Mustikkacrumble

marjapaistos

Marjapaistos

Kotiliesi.fi: Marjapaistos

X