Kesän hittiruokia saaristokeittiöstä: uusia perunoita, kalaa ja suomalaista panna cottaa!
Saaristolaiskeittiössä katetaan pöytään kalaa monessa muodossa sekä maakuopassa meheväksi muhinutta rosvopaistia. Herkuttelun kruunaa Ahvenanmaan pannukakku.
Saaristolaiskeittiössä katetaan pöytään kalaa monessa muodossa sekä maakuopassa meheväksi muhinutta rosvopaistia. Herkuttelun kruunaa Ahvenanmaan pannukakku.
Saaristolaiskeittiössä katetaan pöytään kalaa monessa muodossa sekä maakuopassa meheväksi muhinutta rosvopaistia. Herkuttelun kruunaa Ahvenanmaan pannukakku.
Uudet perunat maistuvat kesälle sillin, silakan ja graavatun siian kanssa.
Kesäillan ohjelmanumero on hunajalla ja yrteillä maustettu lammaspaisti, joka muhii nuotiossa meheväksi. Tarpeen vaatiessa paisti muhii meheväksi sähköuunissakin alhaisessa lämpötilassa.
Savustetut silakat tai muikut voi tarjoilla alku- tai iltapalaksi rapujen tapaan. Jokainen perkaa kalansa itse ja rakentaa siitä herkullisen voileivän näkkärin tai saaristolaisleivän päälle.
Ahvenanmaan pannukakku sopii sekä kevyeksi lounaaksi että kahvin kanssa tarjottavaksi. Ahvenanmaalla pannari tarjotaan luumukiisselin ja kermavaahdon kera.
Suomalainen panna cotta on vähemmän myyvältä nimeltään piimähyytelö. Piimähyytelö ja mansikkakuohuviiniin tehty vaniljainen raparperikeitto vievät kuitenkin kielen mennessään.
Lisää saariston herkkuja:
Saariston suolasilakkaleivät – kannattaa kokeilla
Saariston sacherkakku ja olutsabayon
Kotiliesi.fi: Saariston puolukkamarinoitu nieriä
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous