korianteriletut ja kurpitsamuhennosta
Mitä tänään ruoaksi?

Korianteriletut ja kurpitsamuhennos valloittavat syksyisenä arki-iltana

Letut ovat takuuvarma hitti niin pienempien kuin isompienkin herkkusuiden keskuudessa. Kokeile perinteisten pinaattilettujen sijaan makoisia korianterilettuja.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Alex Nurmi Kuvat: Mirva Kakko
korianteriletut ja kurpitsamuhennosta

Nippu tuoretta korianteria ja hitunen tuoretta chiliä tuovat eloa perinteiseen lettutaikinaan. Makoisat korianteriletut tarjotaan syksyn suosikkikasviksesta, kurpitsasta valmistetun muhennoksen kera. Sen valloittava makumaailma syntyy makean kurpitsan sekä juustokuminan, curryn ja garam masalan suussa sulavasta liitosta.

Kikherneillä tukevoitettu ruokaisa kurpitsamuhennos maistuu vastustamattoman herkulliselta myös sellaisenaan. Valmista sitä siis kerralla vaikka isompikin satsi ja tarjoa se seuraavana päivänä esimerkiksi keitetyn riisin kera.

Väriä lettutaikinaan:

pinaattiletut

Pinaattiletut ja puolukkasurvosta

kasvisletut myös keliaakikolle

Kasvisletut

porkkanalettuihin kätketyt kasvisket

Porkkanalettuihin kätketyt kasvikset

Kotiliesi.fi: Vihreät letut

X