Mitä tänään ruoaksi? 24.12.2016

Kupillinen suklaata ja rommikermaa maistuu jouluherkkujen lomassa

Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala
Kun vatsa on pullollaan kinkkua ja muita jouluherkkuja, mutta suu halajaa vielä makeaa, kupillinen suklaata rommikerman kera on mainio idea.

kupillinen suklaata ja rommikermaa

Maailman paras kaakao tehdään kermaa ja suklaata säästelemättä. Sulata siis chilillä maustettua suklaata kuumaan kermaan ja säväytä herkku ripauskella kardemummaa. Aikuisten annokseen lisätään myös tujaus rommia. Päälle vatkataan tietenkin kermaa ja koko komeus jalostetaan vielä rouhitulla suklaalla. Nam!

Kupillinen suklaata rommikerman kera maistuu jouluherkkujen lomassa, maukkaan aterian päätteeksi tai reippaan ulkolenkin jälkeen sohvannurkkaan käpertyneenä.

Lisää lämmittäviä juomia:

Kaneli-suklaakahvi

Kaneli-suklaakahvi

lämmin hasselpähkinäjuoma ja vaahtokarkkeja

Lämmin hasselpähkinäjuoma ja vaahtokarkkeja

eggnog eli munatoti

Eggnog eli munatoti

Kotiliesi.fi: Piparminttukaakao

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi