lämmin brie karamellisoitujen omenoiden kera
Mitä tänään ruoaksi?

Lämmin brie karamelliomenoiden kera on melkein liian hyvää ja helppoa

Suussa sulava lämmin brie-juusto karamelliomenoiden ja pähkinöiden kera sopii niin pikkujoulujen tarjottavaksi kuin viikonloppuaterian suloiseksi jälkiruoaksikin.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara Kuvat: Niclas Mäkelä
lämmin brie karamellisoitujen omenoiden kera

Kun haluat panostaa maksimaalisen kauniisiin tarjoiluihin minimaalisen pienellä vaivalla, kokeile lämmintä brie-juustoa karamelliomenoiden kera.

Tämän ”juustokakun” kanssa ei tarvitse tuskailla jauhojen määrän ja munavaahdon oikean koostumuksen kanssa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan lohkotut omenat karamellisoidaan sokerin kera kattilassa ja kipataan paahdettujen pähkiöiden kanssa kokonaisen brie-juustokiekon päälle. Juustoa käytetään uunissa vajaan vartin verran ja siinä se.

Lämmin, sisältä pehmeä ja valuva brie, makeat karamelliomenat ja paahdetut pähkinät yhdistettynä rapean patongin tai juustokeksien kanssa on niin hyvää ja helppoa, että se katoaa takuulla viimeistä suupalaa myöten.

Lisää juustopöydän suussa sulavia herkkuja:

Hunajassa ja rosmariinissa uitetut paahdetut pähkinät

Hunajassa ja rosmariinissa uitetut paahdetut pähkinät

paahdetut viikunat, fetajuustoa ja minttua

Paahdettuja viikunoita, fetaa ja minttua

juustopallot

Juustopallot

Kotiliesi.fi: Kuorrutettu brie

X