Mainos Leivonta 20.9.2016

Makea kinuski aateloi omenakakun vastustamattomaksi herkuksi

Teksti: Dansukker Kuvat: Dansukker
Ehkä olet jo leiponut useammankin omenapiirakan tänä syksynä, mutta yksi omenaherkku kannattaa vielä testata: kinuskilla aateloitu omenakakku.

Syksyn mehevin omenaleivonnainen on Dansukkerin reseptillä leivottu omenakakku, jonka salaisuus piilee valmiin kakun päälle valutettavassa kinuskikastikkeessa.

Erityisen mehevän kakusta tekee myös Dansukker Vaniljasokerilla maustettu ranskankermaseos, joka kaadetaan omenakuutioiden päälle ennen paistamista.

Mukavaa rousketta kakkuun tuovat cashewpähkinät ja mantelit, joita ripotellaan kakun pinnalle yhdessä Dansukker Ruokokidesokerin kanssa. Ruokosokeri antaa pähkinöille ihanan karamellisoidun pinnan uunissa paistuessaan.

Dansukker Luomuruokosokerista ja kuohukermasta keitettävä tahmainen kinuski viimeistelee tämän herkun täydellisen maukkaaksi kokonaisuudeksi.

Ota kinuskilla aateloidun omenakakun resepti talteen ja kokeile!

dansukkerlogo

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi