Vinkit

Makkarafanin uudet suosikit

Teksti:
Anna.fi

Makkara on suomalaisten suosikki, niin grillissä, kattilassa kuin sämpylän välissä. Niinpä kauppoihin virtaa tasaiseen tahtiin uutusmakkaroita.

makkarat

Hot dog, fanien kesken hodari, on tekemässä uutta tulemistaan. Eikä ihme, täyteittä voi varioida vaikka kuinka ja hodarin tekeminen on yhtä helppoa kuin voileivän. Nakkisämpylästä syntyy herkku, kun panostaa hieman kastikkeeseen ja lisää makkaran kaveriksi myös salaattia.

hot dog

HK:n maustetut uutuudet, pitkät nakit BBQ  ja Pekoni  sopivat hodari-sämpylän väliin. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta, ja nakit myydään kuuden kappaleen pakkauksissa.

HK:n pitkänakki pekoni ja BBQ

Atrian uutuus Pikkumakkara ja Kypsä Pekoni on A-luokan kuoreton grillimakkara, jonka mausteseos on sama kuin  Atria Wilhelm Perinteisen mausteseos. Makkaran ympärillä makua tuomassa on valmiiksi kypsennetty pekoni. Tarjoa grillatun tai uunissa paistetun makkaran seurana amerikkalaista kaalisalaattia, coleslaw’ta.

Pikkumakkara ja kypsä pekoni

Uuniin, keittoihin, kastikkeisiin, patoihin

Atrian uutuus Kunnon Juusto Herkkulenkki sopii uunimakkaraksi aidon luonnoonkuorensa ansiosta.  Uutuudessa on perinteisen lenkin lisäksi 6 % kotimaista juustoa. Kunnon Juusto Herkkulenkki myydään 400 g:n pakkauksessa. Kokkaa uunimakkaran kylkeen perunamuusia Välimeren tapaan.

Atrian Kunnon juustolenkki

HK:n Rypsiporsas lenkki on perinteiseen tapaan maustettu ja keinokuoreen pakattu lenkkimakkara. Sen lihapitoisuus on 80 % ja lenkki on pakattu 400 gramman pakkaukseen.  Peruslenkki, joka sopii vaikkapa itämaiseen makkarapataan.

HK Rypsiporsas

Makulihan Maalaislenkki on A-luokan ruokamakkara, jossa on palvikinkkurouhetta. Muun muassa  chilillä, valkosipulilla, korianterilla, kurkumalla ja kuminalla maustettu makkara ei ole varsinainen uutuus, mutta ehkäpä vähemmän tunnettu. Maukkaan makkaran lihapitoisuus on 81 % ja se sopii hyvin kastikkeisiin tai makkaragulassiin.

Makulihan maalaislenkki

Kulinaari Mestarin Lenkki on Atrian lihaisa uutuus, makkaran lihapitoisuus on 80 %. Se ei sisällä lisättyä fosfaattia. Lenkki sopii hyvin keittoihin ja patoihin. Makkara on pakattu 400 g:n pakkaukseen, joka on kaksiosainen  – siitä voi halutessaan käyttää puolet kerrallaan. 

Kuvat: Colourbox.com ja Valmistajat

X