mansikka-vuohenjuustopizza
Mitä tänään ruoaksi?

Mansikka-vuohenjuustopizza on kesän suloisin pizza

Jos juhannuksen grilliruoat, varhaisperunat ja silli alkavat jo kyllästyttää, on aika vaihtaa muihin kesäherkkuihin, mansikoihin.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola
mansikka-vuohenjuustopizza

Mansikat maistuvat sellaisenaan ja makeissa kesäherkuissa, mutta myös suolaisissa ruoissa. Mansikat ja vuohenjuusto on vastustamaton parivaljakko, josta syntyy hurmaava mansikka-vuohenjuustopizza. Täytteet levitetään paistetun pizzapohjan päälle, jolloin lopputulos on kesäisen raikas. Makua tuovat viherpippuri ja loraus avokadoöljyä, kokonaisuuden kruunaa paahdetut siemenet ja kourallinen rukolaa.

Mökkiolosuhteissä tai laiskan päivän osuessa kohdalle valmiit pizzapohjat tuovat pelastuksen, mutta mikäli innostusta riittää, herkullinen ja nopea pizzapohja syntyy myös itse.

Hurmaannu myös näistä kesäisistä pizzoista:

ahvenpizza

Ahvenpitsa

Pizza_bianca

Pizza bianca: Ranskankermaa, artisokkaa ja herkkusieniä

kesäpizzat - kylmäsavulohta, retiisejä ja minitomaatteja

Kesäpizzat – kylmäsavulohta, retiisejä ja minitomaatteja

Kotiliesi.fi: Kasvispizzat kahdella täytteellä

X