mukikakku
Kahden minuutin mikrokakku on lohturuokaa parhaimmillaan. Muista lisätä jäätelöä lämpimän kakun pinnalle.
Mitä tänään ruoaksi?

Mukikakku on pika-apu makeannälkään

Kahden minuutin mukikakku on helppo, ehkä hieman liiankin helppo herkku, kun mieli tekee jotain hyvää.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko
mukikakku

Mikrossa kypsennettävä mukikakku on kärsimättömän herkkusuun unelma ja paras valinta, kun iltapäiväkahvien aikaan iskee vastustamaton makean mieliteko.

Sulan voi-suklaaseoksen sekaan lisätään kananmuna, tilkka kermaa, sokeria sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Herkulliseksi yllätykseksi taikinan keskelle tiputetaan vielä muutama vadelma. Parin minuutin kypsennys mikrossa riittää ja tadaa, valmista tuli!

Herkuttele heti, sillä mukikakku on ehdottomasti parhaimmillaan tuoreeltaan, vielä ihanan lämpöisenä. Muistathan kruunata herkun kauhallisella vaniljajäätelöä?

Helpot ja herkulliset suklaakakut valmistat myös näin:

lämpimät suklaakakkuset

Lämpimät suklaakakkuset

helppo suklaakakku

Helppo suklaakakku

banaani-suklaakakku

Banaani-suklaakakku

Kotiliesi.fi: Tahmea suklaakakku

X