pienet lammasburgerit
Juhlat

Näillä ohjeilla hurmaat vieraasi – valmista vapun persoonallisimmat pikkusyötävät

Vappu on vuoden hauskin juhla ja myös tarjoilut saavat olla sen mukaiset. Poikkea perinteisestä ja yllätä vieraasi positiivisesti. Näillä ohjeilla valmistat persoonalliset pikkupurtavat vappuaaton illanistujaisiin tai pakattavaksi eväskoriin vappupäivän piknikille.
Teksti: Hanna Kuusisalo Kuvat: Otavamedia

Pienet lammasburgerit ovat mitä mainiointa vapputarjottavaa ja saavat takuulla huomiota osakseen. Minihampurilaiset maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin ja katoavat lautasilta ennätysvauhtia.

peruna-kylmäsavulohitapakset

Unohda perinteinen perunasalaatti, sillä peruna maistuu myös munakkaan muodossa. Peruna-kylmäsavukirjolohitapakset voit koristella myös tikkuun keihästetyillä pienillä lihapullilla.

falafelit ja harissamajoneesi

Kokeile tuttujen lihapullien sijaan seesamilla ja yrteillä maustettuja falafeleja. Kikherneistä valmistetut pyörykät sopivat myös kasvissyöjille. Tarjoa lisäksi tulista harissamajoneesia.

avokado-vuohenjuustotahna

Dipit ja kastikeet kuuluvat ehdottomasti rentoon juhlatarjoiluun ja tekevät ruoasta kuin ruoasta astetta maistuvampaa. Täyteläisen ja pehmeän avokado-vuohenjuustotahnan voit tarjota persoonallisesti avokadon kuorista. Lisänä maistuvat esimerkiksi itse tehdyt nachot.

kanelimunkkitikut ja suklaa-amarettokastike

Mitä olisi vappu ilman munkkeja? Poikkea perinteisestä ja valmista munkit vaihteeksi churrojen muotoon. Kanelimunkkitikut dipataan suussa sulavaan suklaa-amarettokastikkeeseen.

Kokeile myös:

katkarapuja ja mangoa filokorissa

Katkarapua ja mangoa filokoreissa

sushineliöt

Sushineliöt

kevätkääryleet

Kylmät kevätkääryleet

Kotiliesi.fi:Sima

X