
Näin valmistat pekonin hetkessä, ilman roiskeita
Aamiaispekonin valmistaminen onnistuu myös mikroaaltouunissa. Kun käytät apunasi talouspaperia, se imee pekonista kypsymisen aikana irtoavan rasvan ja estää sen roiskumisen mikron sisälle. Tämä kypsennysmenetelmä on varsin helppo ja nopea.
Pekonin valmistaminen mikrossa
- Asettele lämmönkestävälle lautaselle päällekkäin muutama arkki talouspaperia ja niiden päälle pekoniviipaleet.
- Laita pekonien päälle vielä yksi arkki paperia.
- Kypsennä pekoniviipaleita mikrossa noin yksi minuutti per viipale. Käännä sitten pekonit ja laita vielä mikroon yhtä moneksi minuutiksi.Tämän jälkeen tarkistetaan tulos ja kypsentämistä jatketaan tarvittaessa vielä minuutin verran.
Pekonin parhaat kaverit
Tämä kananmunatoast on hauska ja nopea aamuyllätys! Tarvitset vain palan paahtoleipää, kananmunan ja sydänmuotin. Tarjoile mikrossa valmistetun pekonin kanssa.

English breakfast – klassikkojen klassikko: paahtoleipää, kananmuna, pekonia ja papuja.

Samettinen munakokkeli syntyy kermaa käyttämällä. Tarjoile munakokkeli pieninä annoksina rapeaksi paistetun pekonin kanssa. Se on myös mitä mainointa nautittuna savukalan. mädin tai parmesaanilastujen kanssa.
Kotiliesi.fi: pekonihillo
Kommentit
No, voi harmi, meillä ei tuota tapahtunut. Emme painelleet paperia pekoniin, eikä ollut ihan pehmein paperi. En myöskään antanut pekonin jäähtyä, vaan otin paperit pois ja siirsin heti lautaselle.
Leena, Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Pekoniniksiä on kokeiltu ja siitä tuli aika paperista. Paperi tarttui pekoniin kiinni.
No, voi harmi, meillä ei tuota tapahtunut. Emme painelleet paperia pekoniin, eikä ollut ihan pehmein paperi. En myöskään antanut pekonin jäähtyä, vaan otin paperit pois ja siirsin heti lautaselle.
Leena, Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous