Näin valmistat pekonin hetkessä, ilman roiskeita
Tiesitkö, että aamiaispekonin valmistaminen onnistuu myös mikrossa? Näillä vinkeillä saat lopputulokseksi yllättävän rapeaa pekonia, ilman roiskeita.
Tiesitkö, että aamiaispekonin valmistaminen onnistuu myös mikrossa? Näillä vinkeillä saat lopputulokseksi yllättävän rapeaa pekonia, ilman roiskeita.
Tiesitkö, että aamiaispekonin valmistaminen onnistuu myös mikrossa? Näillä vinkeillä saat lopputulokseksi yllättävän rapeaa pekonia, ilman roiskeita.
Aamiaispekonin valmistaminen onnistuu myös mikroaaltouunissa. Kun käytät apunasi talouspaperia, se imee pekonista kypsymisen aikana irtoavan rasvan ja estää sen roiskumisen mikron sisälle. Tämä kypsennysmenetelmä on varsin helppo ja nopea.
Tämä kananmunatoast on hauska ja nopea aamuyllätys! Tarvitset vain palan paahtoleipää, kananmunan ja sydänmuotin. Tarjoile mikrossa valmistetun pekonin kanssa.
English breakfast – klassikkojen klassikko: paahtoleipää, kananmuna, pekonia ja papuja.
Samettinen munakokkeli syntyy kermaa käyttämällä. Tarjoile munakokkeli pieninä annoksina rapeaksi paistetun pekonin kanssa. Se on myös mitä mainointa nautittuna savukalan. mädin tai parmesaanilastujen kanssa.
Kotiliesi.fi: pekonihillo
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
No, voi harmi, meillä ei tuota tapahtunut. Emme painelleet paperia pekoniin, eikä ollut ihan pehmein paperi. En myöskään antanut pekonin jäähtyä, vaan otin paperit pois ja siirsin heti lautaselle.
Leena, Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Pekoniniksiä on kokeiltu ja siitä tuli aika paperista. Paperi tarttui pekoniin kiinni.
No, voi harmi, meillä ei tuota tapahtunut. Emme painelleet paperia pekoniin, eikä ollut ihan pehmein paperi. En myöskään antanut pekonin jäähtyä, vaan otin paperit pois ja siirsin heti lautaselle.
Leena, Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous