Vinkit

Viikon 14 ruokalista: Rapeapintainen kala Donna Hayn tapaan, chorizo-pizza ja muita herkkuja

Viikon ruokalistalla on monenlaista herkkua: lohi-kesäkurpitsapastaa, intialaista linssi-daalia, korealaista possua ja chorizo-jalopenopizzaa.

Teksti:
Leena Kalliokoski
Kuvat:
Kuvat, Otavamedia

Viikon ruokalistalla on monenlaista herkkua: lohi-kesäkurpitsapastaa, intialaista linssi-daalia, korealaista possua ja chorizo-jalopenopizzaa.

 

Lohi-kesäkurpitsapasta

Maanantai Lohi-kesäkurpitsapasta

30-60 min ​Helppo

—————-

Tiistai Rapeapintainen kala jogurttikastikkeen kera

30-60 min Keskitaso

—————-

Keskiviikko Intialainen linssi-daal

Alle 30 min Helppo

—————-

Naudanlihavokki

 

Torstai Naudanliha-vermissellivokki

30-60 min Helppo

—————-

Mausteiset_pizzat

Perjantai Mausteinen pizza: lampaanjauhelihaa, chorizoa

30-60 min, taikinan kohotusaika mieluiten yön yli. Helppo

—————-

984655-sitruunakuha.jpg

Lauantai Sitruunakuhaa ja fenkoli-kaprissalaattia

Yli 60 min Helppo

—————-

975375-korealainen_possuateria.jpg

Sunnuntai Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain

Yli vuorokausi Keskitaso

—————-

Mousse

Jogurtti-appelsiinimousse

Yli 60 min Keskitaso

X