
Viikon 17 ruokalista: kvinoa-kasviskeittoa, lohipasta, kananmunapannu ja calzonea
Maanantai
Kvinoa-kasviskeitto
Kvinoa-kasvskeitto on kevyttä ja helposti valmistuvaa syötävää.
30 – 60 min
Helppo
—————-
Tiistai
Lohi-pinaattipasta
Lohi-pinaattipasta on helppo ja nopasti valmistuva ruoka.
Alle 30 min
Helppo
—————-
Keskiviikko
Tomaattinen kananmunapannu
Tomaattisessa kananmunapannussa on makua, näköä ja ruokaisuutta.
30 – 60 min
Helppo
—————-
Torstai
Lämmin bulgur-halloumisalaatti
Rehevä, lämmin bulgur-halloumisalaatti riittää hyvin kokonaiseksi ateriaksi.
30 – 60 min
Keskitaso
—————-
Perjantai
Pinaatti-savulohicalzone
Puolikuun muotoinen calzone on pizzan mehevin ja ruokaisin muunnos. Tässä reseptissä se saa täytteekseen pinaattia ja savulohta sekä basilikaa ja tietysti tomaattikastiketta.
Yli 60 min
Keskitaso
—————-
Lauantai
Limemarinoidut siikafileet
Limemarinoidut siikafileet tarjotaan parsa-perunapaistoksen kanssa.
30 – 60 min
Keskitaso
—————-
Sunnuntai
Arabialaiset lammaslihapullat
Pinjansiemenet tuovat mukavaa purutuntumaa tomaattikastikkeessa muhineisiin lammaslihapulliin.
30 – 60 min
Helppo
—————-
Ruusuinen halvajäätelö
Halvalla maustettu jälkiruoka saa makua ruusuvedestä ja tarjoillaan pakastemarjojen kanssa.
Alle 30 min
Helppo
—————-
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous