pähkinäiset porkkanapihvit ja tuoretomaattisalsa
Pähkinät ja kikherneet tekevät kasvispihveistä ruokaisia.
Mitä tänään ruoaksi?

Pähkinäisistä porkkanapihveistä tuoretomaattisalsan kera syntyy herkullinen kasvisateria

Loppukesästä maistuvat mehukkaat porkkanat, jotka paistetaan herkullisiksi pihveiksi.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen
pähkinäiset porkkanapihvit ja tuoretomaattisalsa

Kyllä kasvispihveilläkin nälkä lähtee ja vieläpä varsin maukkaasti. Ruokaisat porkkanapihvit tukevoitetaan proteiinipitoisilla kikherneillä. Seassa rouskuvat herkulliset hasselpähkinät ja juustokumina tuo pihveihin herkullisen vivahteen. Pihvien mausteeksi sopivat myös tuoreet yrtit, jauhettu korianteri tai ripaus chiliä. Kannattaa olla luova ja kokeilla uusia makuja rohkeasti.

Pähkinäiset porkkanapihvit paistetaan ohukaispannulla meheviksi ja tarjotaan raikkaan mintulla höystetyn tuoretomaattisalsan kera.

Lisää meheviä pihvejä kasviksista:

kasvispihvit

Mehevät kasvispihvit

kesäkurpitsapihvit

Kesäkurpitsapihvit

mausteiset kikhernepihvit

Mausteiset kikhernepihvit

X