Papu-bulgur-mozzarellapaistos
Mitä tänään ruoaksi?

Papu-bulgur-mozzarellapaistos on helppo ja edullinen arkiruoka

Tällä maukkaalla uuniruoalla oikaiset helposti viikonlopun viettoon.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen
Papu-bulgur-mozzarellapaistos

Klassinen ja takuuvarma mozzarellan ja tomaatin yhdistelmä hurmaa tässä ruokaisassa papu-bulgur-mozzarellapaistoksessa, johon tuore timjami tuo makua ja raikkautta. Edullinen ruoka syntyy rennosti ilman turhia näpertelyitä sekoittamalla ainekset keskenään ja kypsentämällä paistosta uunissa noin vartin verran. Bulgurin sijaan voit käyttää myös couscousia, kvinoaa tai riisiä mikäli niitä sattuu kaapistasi löytmään.

Tomaatti ja mozzarella maistuvat myös näissä ruoissa:

uunissa kuivatut tomaatit ja mozzarellaa

Uunissa kuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa

grillattu tomaatti-mozzarellasalaatti

Grillattu tomaatti-mozzarellasalaatti

Tomaatti_basilikapizza

Kirsikkatomaatti-mozzarella-basilikapizza

Kotiliesi.fi: Tomaatti-mozzarellapiirakka

X