Parhaat pannukakut: banaanipannarit ja kuohkeat amerikkalaiset pannarit
Amerikkalaiset pannukakut ovat pieniä ja kuohkeita, banaanipannarit taas sisältävät runsaasti proteiinia.
Amerikkalaiset pannukakut ovat pieniä ja kuohkeita, banaanipannarit taas sisältävät runsaasti proteiinia.
Pannukakut ovat herkullisia! Perinteinen pannari syntyy munista ja jauhoista ja saa kyytipojakseen hilloa ja kermavaahtoa. Amerikkalaiset pannukakut sen sijaan kruunataan pensasmustikoilla ja vaahterasiirapilla. Terveellisiä pannukakkuja edustavat sensaatiomaiset banaanipannarit.
Keräsimme yhteen pannukakkujen repertuaarin. Testaa esimerkiksi gluteenitonta kvinoaa pannarissa ja ylläty iloisesti.
Kuohkeat amerikkalaiset pannukakut
Amerikkalaiset pancakesit ovat pieniä ja kuohkeita. Niitä paistaessa pitää muistaa maltillinen lämpö, sillä muuten taikinan sokeri kärähtää helposti. Taikinan salaisuus on hapanmaitotuotteissa, kuten kermaviilissä, joka tekee pannukakuista ihanan kuohkeita.
Resepti: amerikkalaiset pannarit
Pannukakut banaanista ja kvinoasta sopivat iltapalaksi
Kvinoa pitää sisällään runsaasti kuitua ja proteiinia. Siksi se sopii mainiosti banaanin kaveriksi pannareihin. Nämä hippusen terveellisemmät pannukakut maistuvat erinomaisesti vaikka ilta- tai välipalana. Kvinoa on luonnollisesti gluteeniton. Tosin tähän reseptiin tulee hiivaleipäjauhoja, joten se ei siksi sovi keliaakikoille.
Resepti: banaani-kvinoapannarit
Puolukka-mantelipannari
Mantelijuomaan tehty pannukakku on täynnä makua. Tarjoile se puolukoiden kanssa, jotka tuo sille sopivasti kirpeyttä ja makua. Lisäksi voit tarjota omenalohkoja pannarin kaverina.
Resepti: puolukka-mantelipannari
Lue myös:
Munaton pannukakku syntyy maitorahkasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous