kaneli-kauraryynipuuro ja siirappiviikunat
Supersuloinen kaurapuuro keitetään kokonaisista kaurasuurimoista.
Mitä tänään ruoaksi?

Pehmeä kaneli-kauraryynipuuro ja siirappiviikunat on täydellinen herkku hitaisiin aamuihin

Leppoisana viikonloppuaamuna panostetaan aamupalaan ja nautitaan siitä ajan kanssa.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Katri Schröder Kuvat: Sampo Korhonen
kaneli-kauraryynipuuro ja siirappiviikunat

Pehmeä kaneli-kauraryynipuuro on supersuloinen herkku ja täydellinen aamupala hitaisiin viikonloppuaamuihin. Puuroa haudutetaan kattilassa reilu tovi, mutta kärsivällisyys palkitaan. Lopputulos hurmaa takuulla vaativammankin herkuttelijan.

Pehmeä puuro kruunataan tahmeilla siirappiviikunoilla ja ripauksella kaneli-sokeria. Jotta herkkuhetki olisi varmasti täydellinen, kuppiin kaadetaan vielä maailman parasta aamukahvia.

Kauraryynipuuro on herkkua myös uudelleen lämmitettynä. Keitä siis reilu kattilallinen, jotta myös  kiireiset arkiaamut alkavat astetta lempeämmin.

Myös näillä puuroilla kelpaa herkutella:

Kookos-suklaapuuro

Kookos-suklaapuuro

yön yli hautunutta tattari-uunipuuroa

Yli yön tattaripuuro

pehmeä aamupuuro

Pehmeä aamupuuro

Kotiliesi.fi: Luksus myslikaurapuuro

X