
Pienet pekoni-sipulipiiraat syntyvät nopeasti ja helposti

Joulun jälkeen pakastimesta saattaa vielä löytyä paketti voitaikinaa. Unohda perinteiset joulutortut ja pyöräytä taikinasta jotain ihan muuta.
Pienet pekoni-sipulipiiraat sopivat juhlien pikkusuolaiseksi tarjottavaksi, illanistujaisten helpoksi herkuksi tai brunssipöydän ilahduttajaksi.
Sulaneet voitaikinalevyt leikataan neliöiksi ja päälle kasataan timjamilla maustettua pekoni-sipulihöystöä sekä aromikasta gruyerejuustoraastetta. Paahdetut seesaminsiemenet, jotka ripotellaan valmiiden piiraspalojen päälle, antavat viimeisen silauksen.
Myös nämä suolaiset herkut syntyvät vaivatta:

Helppo keltaisten tomaattien piiras


Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous