Vinkit

Poimintoja syksyn uutuustuotteista: pikaruokaa pulled porkista, valmista avokadopastaa ja välipalapizzaa

Teksti: Anna.fi

Helppous ja nopeus näyttävät uutuustarjonnan mukaan olevan voimistuvia trendejä ruoanlaitossa. Jopa alun perin slow food -ruokana tunnettu pulled pork sai uusia valmisversioita, joista ateria syntyy noin viidessä minuutissa.

Atrian Pulled Pork

Pulled pork – valmiiksi maustettuna tai ilman mausteita

Atrian pulled porkAtrian uutuus Pulled Pork –  ylikypsä revitty porsaanliha on heti käyttövalmista. Se on haudutettua, miedosti suolattua porsaan lapaa. Uutuus on tervetullut kaikille niille, jotka haluavat itse maustaa valmiin lihan. Niinpä maustamisesta riippuen pulled pork sopii paitsi tortillan, hotdog- ja hampurilaissämpylän väliin myös kastikeruokiin. Tuotteen lihapitoisuus on 93 % ja se myydään 250 gramman pakkauksissa.

HKScanin Flodins Pulled Meat –tuotesarjan lihat on kypsennetty, riivitty ja maustettu valmiiksi.  Flodinsin Pulled Meat –tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaisesta raaka-aineesta. Sarjaan kuuluvat: Pulled Pork, Pulled Beef, sekä Pulled Chicken. Tuotteet on pakattu noin 350 gramman pakkauksiin. Kuumenna lihat paistinpannulla tai mikrossa ja sujauta hampurilaissämpylän väliin tomaatin, punasipulin, salaatin ja sinappimajoneesin kanssa.

Pulled pork, pulled beef, pulled chicken

Broileriuutuuksia koko perheelle

Atrian maissipaneroitu broilerin sisäfileeAtrian erityisesti lapsiperheille suunnattu broileriuutuus, Maissipaneroitu broilerin sisäfilee valmistuu nopeasti ja helposti. Broilerin paneroidut sisäfileet ovat gluteenittomia ja sopivat keliaakikoillekin. Broilerin sisäfileet on pakattu 460 gramman rasioihin.

 

Atrian maustettu kokonainen broileriAtrian Jyväbroiler-sarjan uutuus kokonainen broileri on maustettu mustapippurilla, paprikalla, persiljalla, valkopippurilla ja valkosipulilla. Broileri painaa noin 1,2 kiloa.  Helppo sunnuntaipäivällinen kokonaisesta broilerista valmistuu näin: Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Poista pakkaus. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C.

 Savulohi-avokadopastaAvokadopastaa valmiina savulohen kanssa

Huikean suosion saanut avokadopasta on sekin saanut tänä syksynä valmisversionsa.

Via-pasta-ateriasarjan uusin tulokas on Savulohi-avokadopasta. Valmisateria sisältää kylmäsavulohta, avokado ja vehnänalkiopastaa appelsiinilla maustetussa kermakastikkeessa. Savulohi-avokadopasta on kuumennusta vailla valmis ateria.

 

Äijächipsejä kokolihaleikkeleestä

HK Kylmäsavustettu palermonpossuHK:n Ohuen ohut – sarjan uutuus Kylmäsavustettu Palermonpossu on pitkään ilmakuivaamalla kypsytettyä kinkkua. Se sopii hyvin leipien täytteeksi, mutta voi siitä valmistaa todellista äijämuonaa – lihachipsejä.

Peitä uunipelti leivinpaperilla ja levitä viipaleet pelille vieriviereen. Kuivata viipaleita noin 120 asteisessa uunissa 30 minuuttia ja anna sipsien jäähtyä. Tarjoile dipin kanssa.

Välipalapizzaa

Syksyn tullen Saarioinen toi markkinoille välipalakokoiset pizzat. Näissä 120 gramman uutuuspizzoissa on kaksi makua Chorizo ja Margherita.

Pizza Piccolo

Pizza Piccolo Margheritassa maistuvat viipaloidut kirsikkatomaatit, basilikalla ja oreganolla ryyditetty tomaattikastike sekä pestolla maustettu mozzarellajuusto. Pizza Piccolo Chorizon täytteenä on mausteista chorizomakkaraa viipaleina.

Kuvat: Atria, HKScan Finland, Saarioinen

Koonnut: Leena Kalliokoski

 

 

X