Mitä tänään ruoaksi?

Punajuuri-fetatahna tekee ruoasta superherkkua

Oletko sinäkin tahnojen ystävä? Ei ihme, sillä ne nostavat ruoan kuin ruoan uusiin ulottuvuuksiin ja taikovat ihan kivasta arkisapuskasta superherkkua.

Teksti:
Hanna Kuusisalo, Resept, Taina Salovaara
Kuvat:
Paula Kukkonen

Pinjansiemenet tuovat punajuuri-fetatahnaan herkullisen pähkinäisen vivahteen.

Oletko sinäkin tahnojen ystävä? Ei ihme, sillä ne nostavat ruoan kuin ruoan uusiin ulottuvuuksiin ja taikovat ihan kivasta arkisapuskasta superherkkua.

Punajuuri_fetatahna

Kun kaipaat lautaselle väriä ja makua, kokeile punajuuri-fetatahnaa. Punajuurien ja fetajuuston liitto on klassinen ja takuuvarma hitti, jolla ei voi mennä vikaan. Niiden lisäksi mukaan surautetaan tilkka sitruunamehua ja oliiviöljyä sekä pinjansiemeniä, joita ripotellaan vielä valmiin tahnan pinnalle tuoreen persiljan kaveriksi.

Kokeile pirteän väristä tahnaa leivänpäällä, dippinä, osana tapaspöytää tai vaikka liharuokien kaverina.

Hullaannu myös näistä tahnoista:

Punajuuri-fetamousse

Punajuuri-fetamousse

Härkäpapuhummus

Härkäpapuhummus

munakoisotahna

Patlican salatasi eli munakoisotahna

Kotiliesi.fi: Kasvishummus x3

X