Puurolla pannari paranee - kaurapannukakku
Arkiset puurontähteet jalostetaan hävikistä herkuksi -teeman mukaan viikonloppuaamun herkkupannariksi.
Arkiset puurontähteet jalostetaan hävikistä herkuksi -teeman mukaan viikonloppuaamun herkkupannariksi.
Arkiset puurontähteet jalostetaan hävikistä herkuksi -teeman mukaan viikonloppuaamun herkkupannariksi.
Kun arkiaamut on aloitettu kaurapuurolla, kaipaavat rauhalliset viikonloppuaamut astetta parempaa herkkua. Ylijäämäpuuron voi käyttää paitsi rieskoihin ja leipäsiin, myös kaurapannukakkuun. Perinteisen kaurapuuron sijaan pannariin voi hukuttaa myös manna-, ohra- tai riisipuuron tähteet ja samalla hyödyntää myös tölkin pohjalle jääneen maitotilkan.
Parhaaseen marja-aikaan kannataa marjat ehdottomasti hyödyntää tuoreeltaan. Mustikka-vadelma-chiahilloa ei keitetä perinteisen hillon tapaan, vaan raakahillo hyydytetetään chian siementen avulla. Makeutta hilloon tuo sokerin sijaan hunaja, limetti ja kardemumma antavat pikantin säväyksen.
Kyytiä hävikille myös näillä pannareilla:
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous