raakapastaa kesäkurpitsasta yrttiöljyn ja fetajuuston kera
Mitä tänään ruoaksi?

Raakapasta yrttiöljyn ja fetan kera on kevyt kasvisruoka

Viikko on mukava laittaa käyntiin keveän ja maukkaan kasvisruoan voimin.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen
raakapastaa kesäkurpitsasta yrttiöljyn ja fetajuuston kera

Sesongissa olevat kesäkurpitsat houkuttavat nyt kokkaamaan. Niistä syntyy nopeasti herkullista, kevyttä ja terveellistä raakapastaa yrttiöljyn ja fetajuuston kera. Helpoiten pastan valmistus onnistuu vihannessorvilla, mutta myös kuorimaveitsi sopii tarkoitukseen hyvin. Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi nauhoiksi, mutta jätä vetinen siemenkota käyttämättä.

Mausta suikaleet sitruunamehulla, oliiviöljyllä ja tuoreilla yrteillä sekä ripauskella suolaa ja pippuria. Murustele päälle vielä fetajuustoa ja herkullinen kasvisateria on valmis nautittavaksi.

Kevyet kesäkurpitsapastaherkut syntyvät myös näin: 

kesäkurpitsapastaa ja macadamiapestoa

Kesäkurpitsaa ja macadamiapestoa

Lohi_kesäkurpitsapasta

Lohi-kesäkurpitsapasta

kesäkurpitsakääryleet pastakastikeella

Kesäkurpitsakääryleet pastakastikeella

Kotiliesi.fi: Kesäkurpitsapasta ja pinaatti-cashewpesto

X